Δώστε στιλ και πολυτέλεια στο μπάνιο σας

Δώστε στιλ και πολυτέλεια στο μπάνιο σας

Μπορεί να διαθέτετε ένα πολύ μικρό η παλιό μπάνιο αυτό όμως από μόνο του δεν σημαίνει και πολλά ,καθώς μπορείτε μόνοι σας να δώσετε μια άλλη πινελιά και ένα στιλ πολυτέλειας σε αυτόν το χώρο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας ένα πιο όμορφο χώρο χωρίς πολλά έξοδα.

Ο καθρέφτης
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να αρχίζετε να αλλάζετε το μπάνιο σας είναι ο καθρέπτης. Πετάξτε μακριά τον παλιό και προμηθευθείτε έναν στρογγυλό καθρέπτη με ναυτικό στιλ ή vintage style. Αξίζει να σημειωθεί πως το ναυτικό στιλ στους καθρέπτες είναι στη μόδα και φέτος

Ο φωτισμός
Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση και στο φωτισμό του μπάνιου σας, καθώς ο σωστός φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει τον κάθε χώρο. Τοποθετήστε στο χώρο αυτό ορισμένα φωτιστικά στον τοίχο ή ένα μικρό πολυέλαιο. Τα φωτιστικά θα πρέπει ωστόσο να είναι στεγνά για να μην επηρεάζονται από την υγρασία και η σωστή θέση για να τα τοποθετήσετε είναι πλάι στον καθρέπτη.

Οι κουρτίνες
Αντικαταστήστε άμεσα τις κουρτίνες του μπάνιου σας, τόσο στο παράθυρο, όσο και στην ντουζιέρα. Ακόμα και τα γαντζάκια της κουρτίνας μπορούν να δώσουν μια όψη πολυτέλειας στο χώρο. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μίνιμαλ κουρτίνες, κουρτίνες με ζωάκια ή άλλα μικρά σχέδια, κουρτίνες με μεταλλικές λεπτομέρειες, αλλά και κουρτίνες με έντονα, μεγάλα σχέδια.

Δώστε επίσης προσοχή στις λεπτομέρειες

  • Τοποθετήστε στον τοίχο ένα μεταλλικό χερούλι για το χαρτί της τουαλέτας. Τα μεταλλικά στοιχεία προσδίδουν το ύφος της πολυτέλειας.
  • Εάν τα οικονομικά σας, σας το επιτρέπουν αντικαταστήστε τον παλιό σας νιπτήρα με ένα μοντέρνο νιπτήρα χωρίς ντουλάπια, ο οποίος να αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας. Εάν ωστόσο χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο, τότε προμηθευθείτε ένα έπιπλο με ντουλάπια.
  • Ένα τραπεζάκι. Εάν το μπάνιο σας διαθέτει χώρο για ένα μικρό τραπεζάκι τότε μην χάνετε χρόνο, πάρα να το προμηθευθείτε. Τι πιο σικάτο από ένα μικρό τραπεζάκι vintage style, με χρώμα.
Comments for this post are closed.