Διαλέγοντας τη σωστή μπαταρία για το μπάνιο σας

Διαλέγοντας τη σωστή μπαταρία για το μπάνιο σας

Με το πέρασμα των χρόνων και τα παλιά χαμάμ, η τεχνολογία μας προσφέρει πλέον μοντέλα μπαταρίας, τα οποία φαντάζουν ως πολύτιμα διακοσμητικά στοιχεία.

Συνηθίζεται κάποιος να προχωρά σε αγορά μπαταρίας όταν κάνει ανακαίνιση μπάνιου ή υπάρχει βλάβη. Ακόμα και εάν η τεχνολογία όμως έχει προχωρήσει και όλες οι μπαταρίες είναι ιδανικές, εντούτοις υπάρχουν κάποιες που είναι πολύ ανώτερες από κάποιες άλλες.

Προτιμήστε τις μπαταρίες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από μπρούτζο ή χαλκό, καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Προτιμήστε μια χάλκινη μπαταρία ή οποία φυσικά να ταιριάζει με όλο το στιλ του μπανιου σας.

Μπορείτε ακόμα και μόνοι σας να προχωρήσετε σε αντικατάσταση της μπαταρίας, αρκεί να έχετε μαζί σας τα κατάλληλα εργαλεία και να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Μην αγχώνεστε τις τρύπες στον νιπτήρα ή τον νεροχύτη σας, διότι οι μπαταρίες οι οποίες φέρουν μια υποδοχή, διαθέτουν πάντοτε τάπα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν εμφανίζονται διαρροές, ευθύνεται η ροδέλα η οποία έχει φθαρεί. Επιλέξτε μπαταρία η οποία να μην διαθέτει ροδέλα. Μπορείτε να αγοράσετε μια με κεραμικό δίσκο. Οι μπαταρίες με κεραμικό δίσκο δεν παρουσιάζουν τα προβλήματα αυτά και η λειτουργικότητα τους είναι καλύτερη.

Αξίζει να αναφερθεί πως για τις μπαταρίες με κεραμικό δίσκο δεν απαιτείται συναρμολόγηση. Έτσι όσο πιο λίγα είναι τα κομμάτια στην μπαταρία, τόσες ποιο λίγες και οι πιθανότητες κάποιας βλάβης.