Ανακαίνιση μπάνιου - Οι τάσεις για το 2019

Ανακαίνιση μπάνιου – Οι τάσεις για το 2019

Εφόσον έχεις αποφασίσει να ανακαινίσεις το μπάνιο σου, τότε αξίζει να διαβάσεις το άρθρο που ακολουθεί καθώς περιγράφονται οι καλύτερες τάσεις που επικρατούν το 2019 και αφορούν την ανακαίνιση μπάνιου.

Όσοι προχωρούν σε ανακαίνιση του μπάνιου θέλουν κατά 50 % να ανανεώσουν τον χώρο αυτόν, ενώ το 30% για αλλαγή των επίπλων μπάνιου. 10% καταλαμβάνει η βλάβη στο υδραυλικό σύστημα και το άλλο 10% καταλαμβάνει η ανακαίνιση μπάνιου με στόχο την επέκταση του.

Η ανακαίνιση μπάνιου κοστίζει περίπου 50 € / m2 και οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι η αποξήλωση των πλακιδίων και όλων των ειδών υγιεινής, η αφαίρεση του παλαιού συστήματος ύδρευσης, ενώ πραγματοποιούνται αλλαγές στο ηλεκτρικό δίκτυο, τοποθέτηση νέων πλακιδίων, τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, νέων επίπλων μπάνιου και βάψιμο του χώρου.

Όσον αφορά την τάση στα πλακίδια must αποτελεί το ψηφιδωτό σχέδιο σε μωσαϊκό στιλ. Μια άλλη τάση που επικρατεί είναι η τοποθέτηση μπετόν στο δάπεδο. Το θερμαινόμενο πάτωμα επιλέγεται από πολλούς, αν και θεωρείται πολυτέλεια. Το θερμαινόμενο πάτωμα τοποθετείται κάτω από τα πλακάκια του μπάνιου.

Το χρώμα του τοίχου που είναι πάντα στη μόδα είναι το λευκό. Το χρώμα αυτό σχετίζεται με την καθαριότητα και ταιριάζει με όλα τα άλλα χρώματα, καθώς και στιλ. Το ανοιχτό θαλασσί ωστόσο είναι στη μόδα για το 2019 και συνδυάζεται μοναδικά με το λευκό χρώμα. Το μωβ και το λιλά αποτελούν χρώματα τα οποία αποτελούν άλλη μια τάση για το τρέχων έτος.

Εφόσον σκοπεύεις να αγοράσεις νέα έπιπλα μπάνιου, επέλεξε ξύλινα τα οποία θεωρούνται must. Τα εναέρια ντουλάπια αποτελούν άλλη μια τάση. Όσον αφορά τις ντουζιέρες αυτές προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με τις μπανιέρες. Οι διάφανες ντουζιέρες αποτελούν τάση για το 2019.

Comments for this post are closed.