Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο

Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο

Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς σπατουλάρισμα αποτελεί μια παραδοσιακή μέθοδο και είναι αρκετά διαδεδομένη στη χώρα μας, ειδικά στα νησιά του Αιγαίου.

Η τσιμεντοκονία δεν έχει να κάνει με το τσιμέντο, αλλά με υλικά από την Ελλάδα. Η πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο σου δίνει την δυνατότητα να συνδυάσεις το μοντέρνο με το κλασικό.

Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο – Εφαρμογές

Στο πάτωμα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πατητή τσιμεντοκονία στο πάτωμα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά υλικά, όπως είναι τα πλακάκια. Είναι ιδανική για το χώρο του μπάνιου, καθώς είναι αντιολισθηρή. Αξίζει να αναφέρουμε πως το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία δεν έχει αρμούς, αλλά κενά, έτσι το καθάρισμα δεν είναι τακτικό, καθώς δεν συγκεντρώνεται βρωμιά στους αρμούς. Επίσης, μπορείς να αποδόσεις το χρώμα που επιθυμείς, ακόμα και με την πατητή τσιμεντοκονία, με τη χρήση κεραμάλευρου.

Στον τοίχο
Η πατητή τσιμεντοκονία στον τοίχο του μπάνιου θα αναδείξει το χώρο και θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο μπάνιο πολυτελέστατου ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος είναι χαμηλό, ακόμα και εάν συνδυάσεις την υαλώδους τσιμεντοκονία. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δεν κουράζει το μάτι.

Στην χτιστή ντουζιέρα
Στα μικρά μπάνια τοποθετείται ντουζιέρα και όχι μπανιέρα. Στη μόδα είναι οι χτιστές ντουζιέρες οι οποίες αναδεικνύουν το χώρου του μπάνιου. Μπορείτε να ντύσετε την χτιστή ντουζιέρα σας με πέτρα, εάν όμως η επιλογή αυτή δεν ταιριάζει με τα οικονομικά σου, τότε σου προτείνουμε την πατητή τσιμεντοκονία.