ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σε ανακαίνιση μπάνιου πελάτη μας στο Περιστέρι, το εργατικό μας προσωπικό ανέλαβε αλλαγές στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του χώρου αυτού. Αφού αφαιρέθηκαν τα πλακίδια και τα παλαιά είδη υγιεινής, πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του μπάνιου. Εν συνεχεία εφαρμόστηκε νέα τσιμεντοκονία και τοποθέτηση πλακιδίων. Ακολούθησε η τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής. Τέλος πραγματοποιήθηκε χρωματισμός των επιφανειών του μπάνιου, οι οποίες είχαν μείνει ακάλυπτες από πλακάκια.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα του πελάτη μας στο Γαλάτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μία πλήρη ανακαίνιση σπιτιού παρόλο που δεν ήταν τόσο παλαιό όπως συναντάμε συνήθως. Καταρχάς αλλάξαμε όλες τις υδραυλικές και κάποιες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια αποξηλώσαμε τα πλακάκια από τα δάπεδα καθώς και την παλαιά τσιμεντοκονία. Αφού κάναμε γέμισμα στα δάπεδα με νέα τσιμεντοκονία με μηχανή πρεσαρίσματος τοποθετήσαμε πλακίδια σε μία όμορφη γήινη απόχρωση.

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου το προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής. Κύριο παράδειγμα αποτελεί η ανακαίνιση μπάνιου πελάτη μας σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι. Αναλάβαμε την αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων και των παλαιών ειδών υγιεινής, τα οποία απομακρύναμε από το χώρο της οικίας. Εν συνεχεία εφαρμόσαμε νέα τσιμεντοκονία και τοποθετήσαμε τα πλακίδια. Τέλος τοποθετήσαμε τα νέα είδη υγιεινής τα οποία περιλαμβάνουν την λεκάνη, το νιπτήρα, την ντουζιέρα, καθώς επίσης και τα αξεσουάρ αυτών.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων σε τοίχους και στα δάπεδα όλων των χώρων της οικίας που εσείς επιθυμείτε. Έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των πλακιδίων σε πολλές συνθέσεις. Παράδειγμα αποτελεί η ανακαίνιση σπιτιού ενός πελάτης μας στο Γαλάτσι. Αναλάβαμε την απομάκρυνση όλων των παλαιών πλακιδίων, τόσο στα δάπεδα όσο και στους τοίχους της οικίας και απομάκρυνση των μπαζών εκτός σπιτιού. Εν συνεχεία εφαρμόσαμε νέα τσιμεντοκονία και τοποθέτηση των πλακιδίων, σε μια όμορφη γήινη απόχρωση η οποία ταίριαζε με την συνολική διακόσμηση της οικίας.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η εταιρεία μας ανέλαβε την εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε διαμέρισμα πελάτη μας στο Γαλάτσι. Πραγματοποιήθηκε αλλαγή των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αφαίρεση των ήδη υπαρχόντων πλακιδίων και της παλαιάς τσιμεντοκονίας. Με μηχανή πρεσαρίσματος πραγματοποιήθηκε γέμισμα των δαπέδων με τσιμεντοκονία. Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση των πλακιδίων.

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Η εταιρεία μας σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου αναλαμβάνει την τοποθέτηση των γυψοσανίδων στους τοίχους. Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, μπορούμε να τοποθετήσουμε γυψοσανίδες για να δημιουργήσουμε εσοχές η χωρίσματα χώρων. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση γυψοσανίδων σε πολλές συνθέσεις.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε πλήρη ανακαίνιση μπάνιου σε διαμέρισμα πελάτη μας στο Μαρούσι. Πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των πλακιδίων στο δάπεδο και στους τοίχους του μπάνιου, αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής, εγκατάσταση νέων σωληνώσεων αποχέτευσης, ενώ πραγματοποιήθηκε και μετατροπή σωληνώσεων θέρμανσης. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση των νέων ειδών υγιεινής, καθώς επίσης και των πλακιδίων. Το προσωπικό της εταιρείας μας ανέλαβε την απομάκρυνση των μπαζών εκτός της οικίας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε πλήρη ανακαίνιση μπάνιου σε διαμέρισμα του πελάτη μας στο Γαλάτσι. Πραγματοποιήθηκε αποξήλωση όλων των παλαιών ειδών υγιεινής και των αξεσουάρ μπάνιου. Τοποθέτηση σωληνώσεων αποχέτευσης μπάνιου, τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής, καθώς και των πλακιδίων. Το προσωπικό της εταιρείας μας ανέλαβε την απομάκρυνση μπαζών εκτός της οικίας.